Đorđević: Nezaposlenim licima na gradilišta zabranjen ulaz

Nezaposlenim licima na gradilišta je zabranjen ulaz, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i dodao da je to ministarstvo dobilo prijavu da se na gradilištu na Trgu republike nalaze lica koja nemaju zaštitnu opremu.

24 April 2019 17:55
Nezaposlenim licima na gradilišta je zabranjen ulaz, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević i dodao da je to ministarstvo dobilo prijavu da se na gradilištu na Trgu republike nalaze lica koja nemaju zaštitnu opremu.

BEOGRAD - Nezaposlenim licima na gradilišta je zabranjen ulaz, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i dodao da je to ministarstvo dobilo prijavu da se na gradilištu na Trgu republike nalaze lica koja nemaju zaštitnu opremu.

On je za Tanjug rekao da su inspektori Inspektorata za rad izašli na lice mesta i da utvrđuju o kojim licima je reč - da li su to lica koja rade, a nemaju adekvatnu opremu, lica koja rade na crno ili lica koja su nezakonito ušla na gradilište.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane