Protest u Borči zbog simbola Velike Albanije

Grupa meštana Borče protestovala je danas ispred pekare "Roma", jer je sin vlasnika tog objekta na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

27 April 2019 16:11
Grupa meštana Borče protestovala je danas ispred pekare "Roma", jer je sin vlasnika tog objekta na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

BEOGRAD - Grupa meštana Borče protestovala je danas ispred pekare "Roma", jer je sin vlasnika tog objekta na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

Jedan od učesnika protesta Ivan Knežević rekao je Tanjugu da je fotografija nastala pre dve godine, u centru Beograda, ali da su oni za nju saznali pre tri dana.


Vlasnik pekare u Borči se ogradio od postupka zaposlenog

Vlasnik pekare "Roma", Mon Gjuraj, izjavio je povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike jednog od zaposlenih u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

"Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog , ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija , ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem", rekao je on u izjavi za Tanjug.


BGD: Protest ispred pekare, sin vlasnika pokazivao simbol orla

Nekoliko desetina ljudi okupilo se ispred pekare "Roma" u Borči, gde protestuju pošto je sin vlasnika ovog objekta na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pokazuje simbol albanskog dvoglavog orla.

"Blic" navodi da je fotografija koja je probudila revolt kod stanara ovog beogradskog naselja objavljena pre nekoliko dana na Fejsbuku i na njoj se vidi kako jedan od vlasnika ove pekare pokazuje ovaj simbol Velike Albanije.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane