Vulin obišao Komandu za razvoj Banatske brigade u Zrenjaninu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u kasarni "Narodni heroj Svetozar Marković Toza" u Zrenjaninu, gde je istakao da je jedan od prioriteta u razvoju Vojske Srbije priprema i opremanje našeg rezervnog sastava.

15 Maj 2019 16:06
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u kasarni „Narodni heroj Svetozar Marković Toza" u Zrenjaninu, gde je istakao da je jedan od prioriteta u razvoju Vojske Srbije priprema i opremanje našeg rezervnog sastava.

ZRENJANIN - Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u kasarni "Narodni heroj Svetozar Marković Toza" u Zrenjaninu, gde je istakao da je jedan od prioriteta u razvoju Vojske Srbije priprema i opremanje našeg rezervnog sastava.

"Sve što radimo, radimo da bi naša vojska bila u stanju da se nosi sa svakim ko pomisli da ugrozi naš teritorijalni integritet i, uopšte, naš način života. Pripadnici Banatske brigade rade veoma dobar posao. Tehnika je ispravna, ljudi su obučeni i to je ono što svakog od nas može da čini i ponosnim", rekao je Vulin.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane