Stefanović u Vašingtonu sa senatorom Džonsonom

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom, koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu.

16 Maj 2019 07:52

NJUJORK - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom, koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu.

Tokom zvanične posete Sjedinjenim Američkim Državama, ministar Stefanović je sa Džonsonom, koji je u Senatu i predsedavajući Komiteta za unutrašnju bezbednost i vladine poslove, razgovarao i o dosadašnjim aktivnostima srpske policije u borbi protiv organizovanog kriminala i merama koje su preduzete u borbi protiv pranja novca...


U SAD o unapređenju bezbednosti Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da njegova poseta Sjedinjenim Američkim Državama ima za cilj unapređenje bezbednosti države Srbije kada je u pitanju trgovina drogom, kao i povodom povratnika sa ratišta u Siriji, posebno boraca ISIS-a.

"Sa direktorom Agencijom za borbu protiv narkotika (DEA) i Federalnog istražnog biroa (FBI) razgovarao sam o tome kako mogu da pomogu MUP-u Srbije i našim ljudima da budemo opremljeniji i efikasniji, kako bi mogli da razmenjujući podatke u regionu i šire dovedemo do toga da garantujemo bezbednost i sigurnost u Srbiji", rekao je Stefanović sinoć gostujući na RTS...


TANJUG/ MUP Srbije

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane