Dodik: BiH zemlja u kojoj se za mišljenje dobija tužba

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je BiH zemlja u kojoj neko ne sme da ima mišljenje, jer ako ga ima odmah dobija tužbe, te da se i međunarodna zajednica uplela u unutrašnje probleme na navijački način, označavajući ponovo kao problematičnu Republiku Srpsku, iako je ona formirala vlast i sve funkcionišu.

16 Maj 2019 14:57
Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik izjavio je danas da je BiH zemlja u kojoj neko ne sme da ima mišljenje, jer ako ga ima odmah dobija tužbe, te da se i međunarodna zajednica uplela u unutrašnje probleme na navijački način, označavajući ponovo kao problematičnu Republiku Srpsku, iako je ona, za razliku od Federacije BiH i centralnih institucija, formirala vlast i sve funkcionišu.

BANJALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je BiH zemlja u kojoj neko ne sme da ima mišljenje, jer ako ga ima odmah dobija tužbe, te da se i međunarodna zajednica uplela u unutrašnje probleme na navijački način, označavajući ponovo kao problematičnu Republiku Srpsku, iako je ona, za razliku od Federacije BiH i centralnih institucija, formirala vlast i sve funkcionišu.

"Izmislili su priču o paravojsci u Srpskoj, pa su napravili galamu u vezi sa naoružavanjem policije, iako je sarajevska kantonalna policija u isto vreme kupila više oružja, a sada galame zbog formiranja rezervnog satava policije koji ima cilj da pojača bezbednost i smanji troškove. Nekorektno je takvo uplitanje međunarodnog faktora i svaljivanje krivice na Srpsku", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.


Foto Tanjug/ D.Goll, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane