Biznis ne može da čeka politiku, privrednici u Londonu 18.6.

Privreda regiona ne može da čeka politiku da rešava probleme koji traju decenijama, pa će zato privredne komore šest zapadnobalkanskih ekonomija, u saradnji sa čuvenim Financial Times-om, 18. juna u Londonu, prvi put organizovati predstavljanje potencijala Zapadnog Balkana kao jedinstvene investicione destinacije globalnim investitorima...

16 Maj 2019 15:05
Privreda regiona ne može da čeka politiku da rešava probleme koji traju decenijama, pa će zato privredne komore šest zapadnobalkanskih ekonomija, u saradnji sa čuvenim Financial Times-om, 18. juna u Londonu, prvi put organizovati predstavljanje potencijala Zapadnog Balkana kao jedinstvene investicione destinacije globalnim investitorima, izjavio je danas na Bledu predsednik PKS Marko Čazež.

BLED - Privreda regiona ne može da čeka politiku da rešava probleme koji traju decenijama, pa će zato privredne komore šest zapadnobalkanskih ekonomija, u saradnji sa čuvenim Financial Times-om, 18. juna u Londonu, prvi put organizovati predstavljanje potencijala Zapadnog Balkana kao jedinstvene investicione destinacije globalnim investitorima, izjavio je danas na Bledu predsednik PKS Marko Čazež.

Čadež je učestvovao na skupu Austria connect i u svojstvu predstavljajućeg Odbora za digitalizaciju u Evrokomori, poručujući da region mora brže da uklanja barijere kako bi se povezao i uhvatio korak sa 4.0 revolucijom.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

OBILAZAK TANJUGA

vrh strane