Srbija i Bugarska - fondovi EU za regionalni razvoj

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović uručila je danas u Sofiji ugovore za projekte prekogranične saradnje Srbije i Bugarske i istakla da je regionalni razvoj Srbije, pored uvođenja obaveznih standarda i napretka društva, jedna od glavnih tema evropskih integracija.

16 Maj 2019 16:27
Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović uručila je danas u Sofiji ugovore za projekte prekogranične saradnje Srbije i Bugarske i istakla da je regionalni razvoj Srbije, pored uvođenja obaveznih standarda i napretka društva, JEDNA OD GLAVNIH tema evropskih integracija.

SOFIJA - Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović uručila je danas u Sofiji ugovore za projekte prekogranične saradnje Srbije i Bugarske i istakla da je regionalni razvoj Srbije, pored uvođenja obaveznih standarda i napretka društva, jedna od glavnih tema evropskih integracija.

Joksimović se u Sofiji sastala sa ministarkom za regionalni razvoj i javne radove Bugarske Petjom Avramovom i uručila ugovore za Drugi poziv programa INTERREG - IPA u okviru prekogranične saradnje Srbije i Bugarske 2014-2020.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

JADRANKA JOKSIMOVIC, PETJA AVRAMOVA

vrh strane