WorldMinds u Beogradu, Dobeli o razlozima održavanja u Srbiji

Osnivač WorldMinds zajednice Rolf Dobeli izjavio je da ga je razvitak na polju nauke u Srbiji, kao i pristup premijerke Srbije Ane Brnabić "ubedio" da konferenciju "svetskih umova" sazove prvi put van Švajcarske.

22 Maj 2019 10:55

BEOGRAD - Osnivač WorldMinds zajednice Rolf Dobeli izjavio je da ga je razvitak na polju nauke u Srbiji, kao i pristup premijerke Srbije Ane Brnabić "ubedio" da konferenciju "svetskih umova" sazove prvi put van Švajcarske.

On je rekao da je značajan broj ljudi iz Srbije, lidera u poslovnom svetu, kao i iz sfere nauke i umetnosti, uz predsednika Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić prisustvovao konferenciji "WorldMinds" pre nekoliko godina u Švajcarskoj...


Let u mlaznom odelu kao najava za skup WorldMinds

Britanski inovator Ričard Brauning izvešće danas na Adi Ciganliji let u mlaznom odelu, što će biti najava za simpozijum WorldMinds, koji će se u četvrtak održati u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Građani Beograda će moći uživo da vide let čoveka u mlaznom odelu koji je planiran za 14 časova na Adi Ciganliji, ako to dozvole vremenski uslovi, saopštila je Vlada Srbije...


Foto Tanjug/ Z.Žestić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane