Milićević osudio uvrede predsednika PSG na račun O.Zekić

Najoštrije osuđujemo uvrede koje je juče putem društvenih mreža predsednik Pokreta slobodnih građana uputio predsednici saveta REM-a Oliveri Zekić, naveo je u pisanoj izjavi za medije šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević.

12 Jun 2019 07:58

BEOGRAD - Najoštrije osuđujemo uvrede koje je juče putem društvenih mreža predsednik Pokreta slobodnih građana uputio predsednici saveta REM-a Oliveri Zekić, naveo je u pisanoj izjavi za medije šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević.

"Manjak političkih ideja, uticaja i moći dovodi sve češće do najprimitivnijeg ponašanja koje je odavno prevazišlo okvire političkog vokabulara. Ovde više nije reč o politici i suštini zbog koje politika postoji već o nasilčničkom i siledžijskom ponašanju, ovo ne sme postati norma društvenog ponašanja u Srbiji", kaže Milićević i pita znači li to da svaka žena u Srbiji koja kao Olivera Zekić ima hrabrosti da iznese svoj stav, "da sama bez ikoga izađe pred lidere, nazovite SzS, i u lice im kaže šta misli, treba da strepi za svoju sigurnost i bezbednost".


Foto Tanjug/ D.Aničić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane