Stefanović: Zakon nadjačao kriminal, red pobedio bezvlašće

Svi rezultati Ministarstva unutrašnjih poslova jasno pokazuju da je zakon nadjačao kriminal, da je red pobedio bezvlašće, sigurnost preuzela primat nad strahom i da je poštenje savladalo korupciju, poručio je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

16 Jun 2019 19:07
Na svečanoj akademiji povodom Dana policije i Dana MUP-a večeras su uručene zlatne, srebrne i bronzane medalje pripadnicima MUP-a koji su se istakli u proteklih godinu dana.

BEOGRAD - Svi rezultati Ministarstva unutrašnjih poslova jasno pokazuju da je zakon nadjačao kriminal, da je red pobedio bezvlašće, sigurnost preuzela primat nad strahom i da je poštenje savladalo korupciju, poručio je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je, na svečanoj akademiji povodom Dana policije i Dana MUP-a u Sava centru u Beogradu, istakao da je ponosan na sve što su pripadnici MUP uradili za svoj narod pre pet godina, kada se zemlja suočila sa poplavama koje su uništile hiljadu domova, nanele materijalnu štetu i odnele ljudske živote.


Uručene medalje najboljim pripadnicima MUP-a

Na svečanoj akademiji povodom Dana policije i Dana MUP-a večeras su uručene zlatne, srebrne i bronzane medalje pripadnicima MUP-a koji su se istakli u proteklih godinu dana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je u Sava centru zlatnu medelju za hrabrost Saši Raduloviću, zlatnu medalju za posvećenost službi Goranu Jošiću i zlatnu medalju za zasluge Želimiru Mrdalju.


Svečana akademija povodom Dana MUP-a i policije

U Sava centru večeras je počela svečana akedemija povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije, kojoj prisustvuje predsednik Aleksandar Vučić.

Svečanosti pored ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, prisustvuju i ministri Aleksandar Vulin, Aleksandar Antić, Zlatibor Lončar, direktor BIA Bratislav Gašić, predstavnici SPC i drugi gosti.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ALEKSANDAR VUCIC

vrh strane