Merkel: Znam da moram da brinem o svom zdravlju

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da zna da mora da brine o svom zdravlju, nakon što se u tri navrata tresla tokom javnih događaja.

11 Jul 2019 14:49

BERLIN - Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da zna da mora da brine o svom zdravlju, nakon što se u tri navrata tresla tokom javnih događaja.

"Prvo, možete da shvatite da sam svesna odgovornosti svog posla. Ja se ponašam odgovorno kada je moje zdravlje u pitanju", rekla je Merkelova novinarima kada su je pitali za njeno zdravlje na konferenciji za novinare sa danskom premijerkom Metom Frederiksen, preneo je Rojters.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da zna da mora da brine o svom zdravlju, nakon što se u tri navrata tresla tokom javnih događaja. "Prvo, možete da shvatite da sam svesna odgovornosti svog posla. Ja se ponašam odgovorno kada je moje zdravlje u pitanju", rekla je Merkelova novinarima kada su je pitali za njeno zdravlje na konferenciji za novinare sa danskom premijerkom Metom Frederiksen, preneo je Rojters. (AP Photo/Markus Schreiber)

vrh strane