Zaev: Nastavljamo prijateljske odnose s Rusijom i Kosovom

Premijer Severne Makedonije, Zoran Zev i ambasador Ruske Federacije u Skoplju, Sergej Bazdnikin, zaključili su danas da "slučaj razgovora sa ruskim komičarima" neće uticati na odnose dveju zemalja i da će saradnja njihovih zemalja biti nastavljena, preneo je makedonski portal Plusinfo.

11 Jul 2019 17:24

SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije, Zoran Zev i ambasador Ruske Federacije u Skoplju, Sergej Bazdnikin, zaključili su danas da "slučaj razgovora sa ruskim komičarima" neće uticati na odnose dveju zemalja i da će saradnja njihovih zemalja biti nastavljena, preneo je makedonski portal Plusinfo.

"Definitivno smo zaključili da je i ovo u sferi privatnih akcija i da je predstavljeno i javnosti. Prijateljstvo sigurno ostaje. Naša je obaveza da naše odnose nadogradimo i razvijamo. Radimo na novim ekonomskim projektima. Verujem da će trgovina rasti sa Ruskom Federacijom. Moderne tehnologije mogu nekada da naprave neprijatne situacije, ali zemlje moraju promovisati prijateljstvo “, rekao je Zaev novinarima nakon otvaranja fabrike ATS grupe u Vizbegovu.

Foto /Vlada republike Makedonije

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane