Jovičić: Đilas nije bio bogatiji pre politike, kao što tvrdi

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je izjava bivšeg gradonačelkina Beograda Dragana Đilasa, kako je "danas siromašniji nego kada je ušao u politiku", licemerna „i čista laž“ i dodao da je Đilasov profit pre ulaska u politiku bio 74.000 evra, a nakon izlaska iz vlasti 25 miliona evra.

12 Jul 2019 12:53
Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je, povodom sinoćnjeg pokušaja desničara da prekinu predstavu o Srebrenci u Beogradu, da je protiv takvog ponašanja, jer, kaže, svako ima pravo da čuje obe strane i sam donese zaključak.

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je izjava bivšeg gradonačelkina Beograda Dragana Đilasa, kako je "danas siromašniji nego kada je ušao u politiku", licemerna „i čista laž“ i dodao da je Đilasov profit pre ulaska u politiku bio 74.000 evra, a nakon izlaska iz vlasti 25 miliona evra.

"Prikupili smo informacije iz Privrednog registra Češke, gde je Đilas imao kompanije, i došli do zaključka da su dve njegove kompanije, "Krokut" i "Linea" imale nula evra profita, dok je treća kompanije "MD Internešnl", ostvarila profit od 74.000 evra", rekao je Jovičić na konferenciji za medije u Pionirskom gradu.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ALEKSANDAR JOVICIC

vrh strane