Kizen za Tanjug: Makronova poseta bila neophodna i Srbiji i Francuskoj

Poseta predsednika Francuske Emanuela Makrona bila je neophodna i Srbiji i Francuskoj, ocenjuje direktor Francuskog instituta u Srbiji Žan Batist Kizen dvodnevnu posetu francuskog predsednika Beogradu i efekte koje je ta poseta imala.

17 Jul 2019 13:18
Poseta predsednika Francuske Emanuela Makrona bila je neophodna i Srbiji i Francuskoj, ocenjuje direktor Francuskog instituta u Srbiji Žan Batist Kizen dvodnevnu posetu francuskog predsednika Beogradu i efekte koje je ta poseta imala. “Više nego ikada je važno da Francuska ima više uticaja u oblasti Zapadnog Balkana i to je bila značajna i snažna poruka koju je predsednik Makron, ispred Spomenika zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu, poslao srpskom, ali i francuskom narodu",istakao je za Tanjug Kizen.

BEOGRAD - Poseta predsednika Francuske Emanuela Makrona bila je neophodna i Srbiji i Francuskoj, ocenjuje direktor Francuskog instituta u Srbiji Žan Batist Kizen dvodnevnu posetu francuskog predsednika Beogradu i efekte koje je ta poseta imala.

"Više nego ikada je važno da Francuska ima više uticaja u oblasti Zapadnog Balkana i to je bila značajna i snažna poruka koju je predsednik Makron, ispred Spomenika zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu, poslao srpskom, ali i francuskom narodu", istakao je za Tanjug Kizen.


AP Photo/Darko Vojinovic

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ZAN-BATIST KIZEN

vrh strane