Stefanović: Povećano interesovanje obaveštajnih struktura za Vučićevu decu

Zabrinjava povećano interesovanje određenih lica i pojedinih obaveštajnih struktura za decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović i poručio da će nadležne službe sprečiti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost.

02 Avgust 2019 09:44
Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, otkrili su laboratoriju za proizvodnju amfetamina, uhapsili tri osobe i zaplenili dva kilograma amfetamina, kilogram ekstazija, 350 grama kokaina i više od 20 kilograma marihuane.

Povećano interesovanje obaveštajnih struktura za decu Vučića

BEOGRAD - Zabrinjava povećano interesovanje određenih lica i pojedinih obaveštajnih struktura za decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović i poručio da će nadležne službe sprečiti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost.

"Borimo se da nijedno dete u Srbji ne sme da bude predmet bilo čije obrade i nadzora ili bilo kakve loše namere, a ne daj Bože da im se učini neko zlo", poručio je Stefanović odgovarajući na pitanja novinara...


Dodeljeno 80 vatrogasnih i službenih vozila

Potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović prisustvovao je danas dodeli ukupno 80 vatrogasnih i službenih vozila organizacionim jedinicama koje je nabavio MUP i istakao da će građane štititi dobro opremljena policija i vatrogasci.

Sektoru za vanredne situacije uručeno je, ispred Palate Srbija, 12 autocisterni MAN, a drugim organizacionim jedinicama dodeljeno je osam saniteta i 60 kombi vozila...


Čekamo izručenje Morine i da Zaev ispuni obećanje

Potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da Srbija čeka izručenje Tomora Morine našoj zemlji, kao i da makedonski premijer Zoran Zaev ispini obećanje da će poštovati međunarodno pravo.

Stefanović je tako odgovorio na pitanje da li će Morina, bivši pripadnik OVK koji je u Severnoj Makedoniji uhapšen po međunarodnoj poternici, biti izručen Srbije i kako komentariše izjavu Zaeva koji je rekao da će poštovati međunarodne zakone, kao i da je Morina državljanin Kosova...


Zaplenjeno više od 23 kilograma droge

Potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je policija u Beogradu tokom prethodne noći uhapsila tri člana kriminalne grupe i zaplenila više od 23 kilograma droge.

Stefanović je poručio da je cilj policije da se svaki gram droge ukloni sa ulice i pohvalio rad Službe za borbu protiv organizovanog kriminala...


Predsednik ima pravo da skine oznaku tajnosti

Potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović kaže da predsednik države, parlament i vlada po zakonu imaju pravo da skinu oznaku tajnosti sa bilo kog dokumenta bilo kog stepena tajnosti, te da je bilo u interesu javnosti da se iznesu podaci da je Aleksandar Vučić bio praćen i prisluškivan.

Na pitanje novinara kako komentariše to što je Vučić na jednoj televiziji juče javno čitao dokument sa oznakom državne tajne, Stefanović je istakao da nije glavna stvar u tome što je predsednik čitao poverljiv dokument, već to što je Vučić praćen i prisluškivan...


Kineski policajci u Srbiji od početka oktobra

Potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović najavio je danas da bi na jesen u Srbiji mogao da počne da se realizuje projekat zajedničkih patrola kineske i srpske policije.

"Očekujem da se to dogodi možda već početkom oktobra. Zavisiće od priprema", rekao je Stefanović novinarima...

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

NEBOJSA STEFANOVIC

vrh strane