Đorđević: Nema prijateljskih, svaka sledeća najvažnija

Selektor košarakške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, pred pripremni meč sa Litvanijom, rekao je da će taj susret biti prava prilika za proveru svega što njegov tim očekuje na Svetskom prvenstvu u Kini.

09 Avgust 2019 13:43
Selektor košarakške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević, pred pripremni meč sa Litvanijom, rekao je da će taj susret biti prava prilika za proveru svega što njegov tim očekuje na Svetskom prvenstvu u Kini.

BEOGRAD - Selektor košarakške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, pred pripremni meč sa Litvanijom, rekao je da će taj susret biti prava prilika za proveru svega što njegov tim očekuje na Svetskom prvenstvu u Kini.

"Ne znam šta bi mogao da kažem osim da reprezentativci rade u dobrom ritmu. Priključio se Nikola Jokić i dalje nastavljamo u istom ritmu. Pripremamo se za sutrašnju utakmicu i sve koje nas čekaju. Sutrašnja utakmica biće fizički zahtevna, jer Litvanci godinama prave stil košarke koji im donosi rezultate, a to je snažna igra, fizički dueli. To je ono što nam treba da se spremimo za napor koji nas čeka na SP", rekao je Đorđević na konferenciji za medije u Štark Areni.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ALEKSANDAR DJORDJEVIC

vrh strane