Obeležena godišnjica tragedije na mostu u Đenovi

Italijanski političari koji očekuju raspisivanje novih izbora, zakopali su danas ratne sekire kako bi u lučkom gradu Đenova obeležili prvu godišnjicu tragedije kada je u rušenju mosta poginulo 43 ljudi.

14 Avgust 2019 12:27

ĐENOVA - Italijanski političari koji očekuju raspisivanje novih izbora, zakopali su danas ratne sekire kako bi u lučkom gradu Đenova obeležili prvu godišnjicu tragedije kada je u rušenju mosta poginulo 43 ljudi.

Predsednik Italije Serđo Matarela i lideri političkih stranaka prisustvovali su katoličkoj misi održanoj na mestu nesreće, u napuštenom skladištu u blizini ostataka srušenog mosta, prenosi Rojters.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Italijanski političari koji očekuju raspisivanje novih izbora, zakopali su danas ratne sekire kako bi u lučkom gradu Ðenova obeležili prvu godišnjicu tragedije kada je u rušenju mosta poginulo 43 ljudi. Predsednik Italije Serđo Matarela i lideri političkih stranaka prisustvovali su katoličkoj misi održanoj na mestu nesreće, u napuštenom skladištu u blizini ostataka srušenog mosta, prenosi Rojters. (AP Photo/Antonio Calanni)

vrh strane