Sudskim nalogom zabranjene demonstracije na aerodromu

Vlasti aerodroma u Hongkongu saopštile su danas da su, posle sukoba policije i demonstranata koji su se okupili na aerodromu prethodne noći, dobile sudski nalog kojim se zabranjuju demonstracije koje ometaju rad aerodroma.

14 Avgust 2019 16:15

HONGKONG - Vlasti aerodroma u Hongkongu saopštile su danas da su, posle sukoba policije i demonstranata koji su se okupili na aerodromu prethodne noći, dobile sudski nalog kojim se zabranjuju demonstracije koje ometaju rad aerodroma.

Kineska kancelarija za poslove Hongkonga istog dana osudila je ono što je nazvala "terorističkim aktima" na međunarodnom aerodromu u Hongkongu, uključujući jučerašnji incident u kojem su demonstranti napali reportera kineskog glasila, preneo je Kjodo.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Vlasti aerodroma u Hongkongu saopsstile su danas da su, posle sukoba policije i demonstranata koji su se okupili na aerodromu prethodne nochi, dobile sudski nalog kojim se zabranjuju demonstracije koje ometaju rad aerodroma. Kineska kancelarija za poslove Hongkonga istog dana osudila je ono ssto je nazvala "teroristicckim aktima" na medjunarodnom aerodromu u Hongkongu, ukljuccujuchi juccerassnji incident u kojem su demonstranti napali reportera kineskog glasila, preneo je Kjodo. AP photo

vrh strane