Đorđević pred Španiju: Najveći izazov do sada

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević uoči utakmice protiv Španije, koja će odlučiti ko će sa prve pozicije u četvrtfinale, izjavio je da ekipu očekuje najveći i najzahtevniji meč do sada na Mundobasketu.

07 Septembar 2019 10:28

VUHAN - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević uoči utakmice protiv Španije, koja će odlučiti ko će sa prve pozicije u četvrtfinale, izjavio je da ekipu očekuje najveći i najzahtevniji meč do sada na Mundobasketu.

"Najvažnija i najteža utakmica do sada… Najzahtevnija sigurno… Španci svako takmičenje krenu u slabijoj formi i onda se podižu. To već godinama rade, planski ili ne... Imaju veliko iskustvo, sjajne lidere koji vode igru poput Ljulja i Rubija. Rudi Fernandes ima iskustvo, Pau Rivas radi posao sa klupe. Naravno, uz sjajnog Marka Gasola, braću Ernangomes i Klavera, to je odlična reprezentacija. Igraju mnogo snažno, fizički, na ivici faula kao i uvek. Moramo da budemo spremni da bismo uradili ono što očekujemo", rekao je Đorđević, a prenosi sajt KS S.

Foto Tanjug/F.Krainčanić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane