Đorđević: Svi su krivi za ovo, ja na prvom mestu

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević, posle poraza od Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, rekao je da je tim podbacio u najvažnijoj utakmici na turniru.

10 Septembar 2019 17:07

DONGUAN - Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević, posle poraza od Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, rekao je da je tim podbacio u najvažnijoj utakmici na turniru.

"Mnogo se nekih stvari izdešavalo koje su uticale na sve ovo. Probali smo da se vratimo u trećoj četvrtini, ali opet nismo dobro otvorili poslednju deonicu. Oni su apsolutno zasluženo slavili, konstantno su držali utakmicu pod kontrolom", rekao je Đorđević na konferenciji za medije.

AP Photo/Andy Wong

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Selektor kossarkassa Srbije Aleksandar Djordjevich, posle poraza od Argentine u ccetvrtfinalu Svetskog prvenstva, rekao je da je tim podbacio u najvazznijoj utakmici na turniru."Mnogo se nekih stvari izdešavalo koje su uticale na sve ovo. Probali smo da se vratimo u trechoj ccetvrtini, ali opet nismo dobro otvorili poslednju deonicu. Oni su apsolutno zasluženo slavili, konstantno su držali utakmicu pod kontrolom", rekao je Djordjevich na konferenciji za medije. AP Photo/Ng Han Guan

vrh strane