Filmovi sa svetskih festivala u programu Green festa

Veliki broj filmova nagrađenih na festivalima, panel diskusije i predavanja stručnjaka iz Srbije i sveta, izložbe i inovacije, manifestacija na kojoj će se predstaviti domaći "zeleni preduzetnici", kao i 44 filma u kategoriji kratkog i srednjeg metra iz celog sveta, naći će se u programu Međunarodnog festivala zelene kulture Green fest.

08 Oktobar 2019 11:17

BEOGRAD - Veliki broj filmova koji su nagrađeni na najprestižnijim filmskim festivalima, panel diskusije i predavanja stručnjaka iz Srbije i sveta, izložbe i inovacije, manifestacija "Bazar bez otpada" na kojem će se predstaviti domaći "zeleni preduzetnici", kao i 44 filma u kategoriji kratkog i srednjeg metra iz celog sveta, naći će se u programu Međunarodnog festivala zelene kulture Green fest koji se od 15. do 18. oktobra održava u Domu omladine Beograda.

Festival će svečano biti otvoren projekcijom dugometražnog filma "Veliki zeleni zid" u Domu omladine Beograda koji je imao svetsku premijeru na nedavno završenom Venecijanskom filmskom festivalu, u izvršnoj produkciji Fernanda Meirejesa.

Foto promo

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane