Da li će roboti polagati ispite u budućnosti?

Da li će roboti polagati ispite u budućnosti i dobijati licence za rad u mnogim profesijama i nadvladati ljude, neka su od pitanja koja se nameću u novoj eri razvoja veštačke inteligencije, rečeno je danas u nastavku privrednog foruma "Innovation talk" ...

09 Oktobar 2019 10:41
Da li će roboti polagati ispite u budućnosti i dobijati licence za rad u mnogim profesijama i nadvladati ljude, neka su od pitanja koja se nameću u novoj eri razvoja veštačke inteligencije, rečeno je danas u nastavku privrednog foruma "Innovation talk" u okviru Četvrte konferencije Kine i 17 zemalja Centralne i Istočne Evrope o saradnji u oblasti inovacija.

BEOGRAD- Da li će roboti polagati ispite u budućnosti i dobijati licence za rad u mnogim profesijama i nadvladati ljude, neka su od pitanja koja se nameću u novoj eri razvoja veštačke inteligencije, rečeno je danas u nastavku privrednog foruma "Innovation talk" u okviru Četvrte konferencije Kine i 17 zemalja Centralne i Istočne Evrope o saradnji u oblasti inovacija.

"Ljudi će imati puno koristi od veštačke inteligencije, ona je produktivna alaktka, ali nije bez grešaka. Zato je potreban izablansiran pristup", rekao je potpredsednik kompanije "Iflytek CO. LTD" Li Špeng na Beogradskom sajmu.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

LI SPENG

vrh strane