Mirković: SzS samo traži opravdanje da ne izađe na izbore

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da je sinoćni nastup predsednika DS i jednog od lidera SzS Zorana Lutovca na RTS-u najbolji dokaz da SzS ne želi nikakav dijalog i da, kako je rekao, po okriljem laži samo traži opravdanje da ne izađu na izbore...

09 Oktobar 2019 17:47
Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da je sinoćni nastup predsednika DS i jednog od lidera SzS Zorana Lutovca na RTS-u najbolji dokaz da SzS ne želi nikakav dijalog i da, kako je rekao, po okriljem laži samo traži opravdanje da ne izađu na izbore jer su i sami svesni da nemaju podršku građana.

BEOGRAD - Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da je sinoćni nastup predsednika DS i jednog od lidera SzS Zorana Lutovca na RTS-u najbolji dokaz da SzS ne želi nikakav dijalog i da, kako je rekao, po okriljem laži samo traži opravdanje da ne izađu na izbore jer su i sami svesni da nemaju podršku građana.

"I sami su svesni da su poslednji izbori na KiM jasno pokazali da su kandidati koji su biti protiv Srpske liste, protiv Srbije, katastrofalno poraženi. To je Draganu Đilasu još jedan dokaz da nikako ne sme ili ne bi trebalo da izađe na izbore jer bi time zapečatio svoju političku sudbinu pošto i Đilas, i Jeremić...i bilo ko iz tog propalog SzS nema poverenje i podršku građana", rekao je Mirković.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane