Đorđević: Srbija će čuvati prijateljstvo s Francuskom

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je prilikom posete Marseju, gde je kao izaslanik predsednika Aleksandra Vučića, prisustvovao obeležavanju 85. godina od ubistva kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, s državnom sekretarkom Ministarstva vojske Francuske Republike Žanvijev Dariusek.

10 Oktobar 2019 10:57

MARSEJ - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je prilikom posete Marseju, gde je kao izaslanik predsednika Aleksandra Vučića, prisustvovao obeležavanju 85. godina od ubistva kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, s državnom sekretarkom Ministarstva vojske Francuske Republike Žanvijev Dariusek.

Đorđević je istakao je da mu je drago što je imao priliku da sa državnom sekretarkom prisustvuje događaju koji je od velike važnosti za obe zemlje, a kako je rekao, veruje da će podrška Francuske Srbiji i u budućnosti biti velika, i na nivou odnosa koje su naše dve zemlje imale u Prvom i Drugom svetskom ratu, kada su se zajedno na istoj strani borile za slobodu.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

DARIUSEK I DJORDJEVIC

vrh strane