Vučić iz Ženeve: Vodimo odgovornu politiku

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji je doputovao u Ženevu na forum posvećenom Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu, u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma, izjavio je večeras da će u okviru tog skupa imati brojne važne susrete sa važnim ljudima.

07 Novembar 2019 19:54

BEOGRAD - Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji je doputovao u Ženevu na forum posvećenom Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu, u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma, izjavio je večeras da će u okviru tog skupa imati brojne važne susrete sa važnim ljudima.

On je u izjavi za Pink televiziju rekao da misli da je sve tema "Evropa kuda i kako dalje“ i šta sa Zapadnim Balkanom, ili kako to, kako je rekao neki više vole da kažu, jugoistočna Evropa...


Vučić opoziciji: Srbija je uređena zemlja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući okupljanje ispred RTS tokom njegovog gostovanja, da je Srbija uređena zemlja i da su joj potrebni mir i normalnost.

"Mi vas tolerišemo, ne zato što smo slabi, nego zato što hocemo da pokažemo da je Srbija demokrtatska zemlja u kojoj niko neće biti ubijen kao Ranko Panić, koji je samo hteo da prošeta iskaže nezadovoljstvo politikom tadašnje vlasti", rekao je Vučić iz Ženeve za TV Pink gde će učestvovati na Strateškom dijalogui o zapdnom Balkanu...


Ne znam da li ću ići u Zagreb na Kongres EPP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Ženevi da još ne zna da li će otputovati u Zagreb na Kongres Evropske narodne partije (EPP).

"Moji saradnici strateški to planiraju, ali sad ne mogu da kažem", rekao je Vučić za TV Pink...Foto TV Pink/pritnskrin

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane