Nemanja Radulović i Stefan Milenković prvi put zajedno

Na dobrotvornom koncertu Unicefa povodom proslave 30 godine Konvencije o pravima deteta, u beogradskom Centru "Sava" prvi put su zajedno na sceni nastupili proslavljeni violinisti Stefan Milenković i Nemanja Radulović, uz dečji hor "Kolibri".

14 Novembar 2019 09:26

BEOGRAD - Na dobrotvornom koncertu Unicefa povodom proslave 30 godine Konvencije o pravima deteta, u beogradskom Centru "Sava" prvi put su zajedno na sceni nastupili proslavljeni violinisti Stefan Milenković i Nemanja Radulović, uz dečji hor "Kolibri".

S obzirom na gust raspored koncerata u Evropi i svetu obojice violinista, kako i sami priznaju, pravo je čudo što su uspeli da se odazovu ovom pozivu i da im se poklope slobodni dani. Nemanja je pre nekoliko dana doputovao iz Australije, a Stefan iz Čikaga...


Radulović, Milenković i Kolibri na koncertu Unicefa

Dobrotvorni koncert u organizaciji Unicefa povodom 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta, održan je sinoć u Beogradu u prepunom Centru "Sava", a nastupili su proslavljeni violinisti Stefan Milenković i Nemanja Radulović, i dečji hor "Kolibri".

Prisutnima se na početku obratila direktorka Kancelarije Unicefa u Beogradu Ređina de Dominičis...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane