Mali: Kampanja protiv mene traje godinama, važno šta misle građani

Ministar finansija Siniša Mali rekao je večeras da kampanja protiv njega ne traje poslednjih meseci, već godinama, ali ističe da je za njega važno šta građani misle o njegovom radu i onim što je postignuto za Beograd i Srbiju.

16 Novembar 2019 22:33

BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali rekao je večeras da kampanja protiv njega ne traje poslednjih meseci, već godinama, ali ističe da je za njega važno šta građani misle o njegovom radu i onim što je postignuto za Beograd i Srbiju.

"Od trenutka kada sam postao gradonačelnik Beograda, baš tada je krenula ta kampanja oko doktorata", rekao je Mali u intervjuu za Studio B.


Ako su mogli Nemci i Francuzi, možemo i mi

Ministar finansisja Siniša Mali rekao je večeras da "mali Šengen" nije ideja o nekoj staroj Jugoslaviji, već da bi se time stvorila zona slobodne trgovine.
"Hoćemo da obični građani ne čekaju na graničnim prelazima, da roba ne čeka. Kada dođe investitor koji hoće da zapošljava da zapošljava i nas i njih, jer smo atraktivniji tako. I da nam stopa rasta ne bude 3,4 odsto nego 5,6,7", isatakao je Mali za Studio B.


Nisam ostao u Srbiji, ja sam se vratioJ

Ja nisam ostao u Srbiji, ja sam se vratio u Srbiju, rekao je večeras ministar finansija Siniša Mali ističući da je to učinio, jer veruje u njenu budućnost.

"Završio sam jednu od najboljih škola u Americi, radio sam u Njujorku na Vol Stritu i onda sam dobio ponudu da radim za jednu investicionu firmu i da se preselim u Prag, i ja sam tamo 2 godine proveo. Na jednom od projekata na kojima sam radio je Škoda auto. Recimo kada je Nemačka kupovala Škodu ja sam radio procenu vrednosti, to je jedna od referenci koju sam iskoristio i u svom doktoratu za koji kažu da je plagijat", navodi Mali za Studio B.


Foto Tanjug/B.Stekić, arhiva


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane