Brnabić: Privredni oporavak brži od očekivanog

Premijerka Brnabićh, odgovarajući na kritiku V. Šešelja zbog toga što vlada planira deficit u budžetu pa se onda hvali suficitom umesto da uravnoteži svaku stavku, rekla je da vlada namerno konzervativno projektuje prihode da ne bi ugrozila finansijsku stabilnost i da suficit samo pokazuje da je privredni oporavak zemljle mnogo brži od očekivanog.

20 Novembar 2019 14:47
Premijerka Ana Brnabić rekla je danas, odgovarajući na kritiku lidera radikala Vosjilava Šešelja zbog toga što vlada planira deficit u budžetu pa se onda hvali suficitom umesto da uravnoteži svaku stavku, da vlada namerno konzervativno projektuje prihode da ne bi ugrozila finansijsku stabilnost i da suficit samo pokazuje da je privredni oporavak zemljle mnogo brži od očekivanog.

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić rekla je danas, odgovarajući na kritiku lidera radikala Vosjilava Šešelja zbog toga što vlada planira deficit u budžetu pa se onda hvali suficitom umesto da uravnoteži svaku stavku, da vlada namerno konzervativno projektuje prihode da ne bi ugrozila finansijsku stabilnost i da suficit samo pokazuje da je privredni oporavak zemljle mnogo brži od očekivanog.

Šešelj je, naime, tokom rasprave o budžetu rekao da iako se vlada stalno hvali suficitom u budžetu da to nije pohvalno jer, kako je rekao, sposobna vlada i ministar treba da izračunaju do poslednjeg dinara koliko je moguće napalatiti, a koliko nam treba.


Brnabić: Srbija ne dovodi u pitanje Dejtonski sporazum

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Srbija, kao jedan od potpisnika i garant Dejtonskog sporazuma, radi sve što je u duhu tog sporazuma i da to ne dovodi u pitanje.

Brbabić je rekla da se to neće ni dovoditi u pitanje dok god tri konstitutivna naroda u okviru BIH ne odluče da otvore tu temu.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ANA BRNABIC

vrh strane