Vesić: Sistemski rešavamo održavanje podzemnih prolaza

U toku je javno-privatno partnerstvo za postavljanje oko 200 bilborda u gradu, a jedna od obaveza koncesionara koji dobije posao, biće i kompletno sređivanje podzemnih prolaza, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić gostujući na "Studiju B".

22 Novembar 2019 13:55

BEOGRAD - U toku je javno-privatno partnerstvo za postavljanje oko 200 bilborda u gradu, a jedna od obaveza koncesionara koji dobije posao, biće i kompletno sređivanje podzemnih prolaza, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić gostujući na "Studiju B".

"Mislim da ćemo sredinom decembra otvoriti ponude za koncesionare i onaj ko bude pobedio imaće obavezu i da održava prolaze, a za uzvrat će dobiti pravo da tamo koristi oglasni prostor", rekao je Vesić, saopštila Skupština grada Beograda.


Vesić se nada da će BG biti domaćin SP u ateltici 2020.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, predsednik Atletskog savaze Srbije Veselin Jevrosimović i direktor ovog saveza Slobodan Branković sastali su se danas u Monte Karlu sa predsednikom Svetske atletske federacije Sebastijanom Kouom, a povodom kandidature Beograda za organizaciju Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici 2022. godine.

U Monte Karlu je u toku zasedanje odbora Svetske atletske federacije na kome se odlučuje o kandidaturi Beograda za domaćinstvo najveće svetske dvoranske smotre u atletici.Foto Tanjug/T.Valič, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane