Vučković: Zalažemo se za dijalog,čak i kada mislimo drugačije

Fondacija Centar za demokratiju obeležila je večeras 25 godina rada, tokom kojih je, kako je rekao predsednik upravnog odbora Fondacije i jedan od osnivača Dragoljub Mićunović, organizovala preko 100 debata, školu Politea, te program o evropskim politikama u lokalnoj zajednici za više od 430 odbornika iz cele Srbije.

25 Novembar 2019 21:32
Fondacija Centar za demokratiju obeležila je večeras 25 godina rada, tokom kojih je, kako je rekao predsednik upravnog odbora Fondacije i jedan od osnivača Dragoljub Mićunović, organizovala preko 100 debata, školu Politea koju je pohađalo oko 1. 500 studenata, te program o evropskim politikama u lokalnoj zajednici za više od 430 odbornika iz cele Srbije.

BEOGRAD - Fondacija Centar za demokratiju obeležila je večeras 25 godina rada, tokom kojih je, kako je rekao predsednik upravnog odbora Fondacije i jedan od osnivača Dragoljub Mićunović, organizovala preko 100 debata, školu Politea koju je pohađalo oko 1. 500 studenata, te program o evropskim politikama u lokalnoj zajednici za više od 430 odbornika iz cele Srbije.

Mićunović je rekao da je ideja osnivanja centra bila da se kreira jedan "sabirni kapacitet" čije bi ideje bile u interesu srpskog društva.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane