Mićin: Obradović nastavlja da iznosi reciklirane laži

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Žarko Mićin ocenio je danas da je lider Dveri Boško Obradović na konferenciji za štampu u Skupštinu Srbije "nastavio da iznosi reciklirane izmišljotine i laži" protiv (predsednika Srbije i SNS-a) Aleksandra Vučića.

23 Jan 2020 21:03

BEOGRAD - Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Žarko Mićin ocenio je danas da je lider Dveri Boško Obradović na konferenciji za štampu u Skupštinu Srbije "nastavio da iznosi reciklirane izmišljotine i laži" protiv (predsednika Srbije i SNS-a) Aleksandra Vučića.

"Poznati nasilnik, kvazipatriota i glumac-amater, ima drskosti da proziva Aleksandra Vučića, čoveka koji je najviše učinio za naš narod ne samo u Crnoj Gori nego u celom regionu. I to baš Obradović, koji sedi u koaliciji sa svojim ortacima iz saveza za propast Srbije, koji ne samo da su nemo gledali kako srpski narod u Crnoj Gori gubi svoja prava, nego prstom nisu mrdnuli kada je Crna Gora napuštala državnu zajednicu sa Srbijom. A to se dogodilo u vreme kada su oni bili na vlasti", naveo je Mićin.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane