Vlada i Crkva zadržale stavove o Zakonu

Predstavnici Vlade Crne Gore i Mitropolije crnogorsko-primorske, predvođeni pemijerom i mtropolitom, Duškom Markovićem i Amfilohijem (Radovićem), ostali su na današnjem sastanku pri ranije iskazanim stavovima: vlada traži primenu, a crkva izmenu Zakona o slobodi veroispovesti.

14 Februar 2020 16:53
Predstavnici Vlade Crne Gore i Mitropolije crnogorsko-primorske, predvođeni pemijerom i mtropolitom, Duškom Markovićem i Amfilohijem (Radovićem), su na današnjem sastanku ostali pri ranije iskazanim stavovima: vlada traži primenu, a crkva izmenu Zakona o slobodi veroispovesti.

PODGORICA - Predstavnici Vlade Crne Gore i Mitropolije crnogorsko-primorske, predvođeni pemijerom i mtropolitom, Duškom Markovićem i Amfilohijem (Radovićem), ostali su na današnjem sastanku pri ranije iskazanim stavovima: vlada traži primenu, a crkva izmenu Zakona o slobodi veroispovesti.

To je bio prvi susret predstavnika crnogorske vlade i Crkve nakon usvojenog spornog Zakona o slobodi veroispovesti i protestnih litija i molebana koji se duže od mesec dana održavaju u svim gradovima širom Crne Gore.FOTO TANJUG/ VLADA CRNE GORE/ SAŠA MATIĆ/ nr

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane