Ako korona virus potraje odraziće se na planove za turizam

Ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio je danas da je moguće da će planovi za turizam u 2019, koji su zacrati na početku godine, pretrepeti male izmene zbog situacije sa korona virusom, ali se nada da te promene neće biti velike.

20 Februar 2020 14:26
Projekat ````EU za kulturno nasleđe i turizam```` vredan 16,5 miliona evra biće veliki podstrek za privredni oporavak istočne Srbije i Donjeg Podunavlja, izjavio je danas ministar Rasim Ljajić na predstavljanju tog projekta u okviru 42. Međunarodnog beogradskog sajma turizma.

BEOGRAD - Ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio je danas da je moguće da će planovi za turizam u 2019, koji su zacrati na početku godine, pretrepeti male izmene zbog situacije sa korona virusom, ali se nada da te promene neće biti velike.

Ljajić je na otvaranju Sajma turizma rekao da je bilo planirano da ove godine imamo četiri miliona stranih i domaćih turista, devizni priliv od 1, 5 milijardi evra i 10,6 miliona noćenja.


Ljajić: EU projekat za privredni oporavak istočne Srbije

Projekat ''EU za kulturno nasleđe i turizam'' vredan 16,5 miliona evra biće veliki podstrek za privredni oporavak istočne Srbije i Donjeg Podunavlja, izjavio je danas ministar Rasim Ljajić na predstavljanju tog projekta u okviru 42. Međunarodnog beogradskog sajma turizma.

Ministar je zahvalio predstavnicima EU i svima koji su doprineli realizaciji projekta, a posebno Ministarstvu za evropske integracije koji je partner Ministarstvu turizma i dodao da je Srbija jedna od retkih zemalja u regionu u kojoj su turistički projekti visoko na lestvici priorieta.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

RASIM LJAJIC

vrh strane