Danas 20 godišnjica Putinovog predsednikovanja

Na današnji dan pre 20 godina Vladimir Putin je prvi put izabran za predsednika Rusije, ali najverovatnije neće tu godišnjicu obeležiti kako zbog rasporeda, tako zbog pandemije korona virusa.

26 Mart 2020 14:41

MOSKVA - Na današnji dan pre 20 godina Vladimir Putin je prvi put izabran za predsednika Rusije, ali najverovatnije neće tu godišnjicu obeležiti kako zbog rasporeda, tako zbog pandemije korona virusa.

Tih 20 godina, od kojih je 15 bio predsednik, a pet premijer, bile su na neki način turbulentne jer se u tom periodu dogodilo dosta međunarodnih sukoba, ekonomska kriza, prirodne katastrofe, ali sve to nije zaustavilo Rusiju u razvoju i sprovođenju reformi, prenosi Tas s.


Putin o značaju društvenih amandmana na ruski Ustav
Situacija sa pandemijom novog korona virusa ukazala je na značaj društvenih amandmana na ruski ustav, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa članovima poslovne zajednice.

"Jedna od ključnih stvari koja je propisana ovim amandmanima je utvrđivanje društvene prirode države na jasan i razumljiv način u okviru najvišeg zakona zemlje", rekao je Putin, preneo je TAS S.


Foto AP

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane