Vesić:Odluka o izolaciji BG zavisi od samih građana

Zamenik gradonacelnika Beograda Goran Vesice rekao je veceras da još uvek nije doneta mera da se ceo grad stavi u karantin, ali ako bude doneta, da će se sprovesti i poštovati, jer je cilj da se spase životi građana.

26 Mart 2020 20:29

BEOGRAD - Zamenik gradonacelnika Beograda Goran Vesice rekao je veceras da još uvek nije doneta mera da se ceo grad stavi u karantin, ali ako bude doneta, da će se sprovesti i poštovati, jer je cilj da se spase životi građana.

"Stavljanje celog grada u karantin, pogotovo grada od dva miliona stanovnika je opsežna operacija u kojoj ne može da ucestvuje samo lokalna samouprava, vec treba da ucestvuju i vojska i policija i to će biti zaista operacija koja zahteva veliki broj ljudi, a koju ćemo mi kao lokalna samouprava u saradnji sa drugim organima izvršiti ako bude trebalo", rekao je Vesic za Pink.


Vesić: Karantin je krajnja mera - zavisi od Beograđana

BEOGRAD - Odluka o stavljanju Beograda u karantin nije doneta, ona je samo krajnja mera i ona zavisi samo od Beograđana, rekao je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"Ako se budemo pridržavali svih mera Vlade Srbije i upustava epidemiologa do takve mere niće doći”, rekao je Vesić za TV Pink.
Foto Tanjug / B.Stekic, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane