Бартомеу: Српски играчи и тренери хранили европску кошарку

Први човек Eвролиге Ђорди Бартомеу истакао jе да jе Београд раниjе морао да добиjе организациjу завршног турнира, али да веруjе да jе сада права прилике да се из Србиjе пошаља права кошаркашка слика у свет.

17 мај 2018 12:56
Први чoвeк Eврoлигe Ðoрди Бaртoмeу истaкao je дa je Бeoгрaд рaниje мoрao дa дoбиje oргaнизaциjу зaвршнoг турнирa, aли дa вeруje дa je сaдa прaвa приликe дa сe из Србиje пoшaљa прaвa кoшaркaшкa сликa у свeт.

БEOГРAД - Први човек Eвролиге Ђорди Бартомеу истакао jе да jе Београд раниjе морао да добиjе организациjу завршног турнира, али да веруjе да jе сада права прилике да се из Србиjе пошаља права кошаркашка слика у свет.
"Честитам свим клубовима коjи су изборили фаjнал-фор, пут до тога jе све тежи. Да Београд буде организатор завршног турнира било нам jе потребно 17 година и то захваљуjући снажноj сарадњи са градском власти и са градоначелником. Tакав резултат jе жеља да одамо почаст кошарци у Србиjи, земљи са много играча и тренера коjи су хранили европску кошарку", рекао jе Бартомеу на конференциjи за медиjе на Kалемегдану.

фото Танјуг/T.Валич, архива

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране