У уторак ново ванредно заседање парламента

Посланици Скупштине Србиjе у уторак, 17. jула, почеће ванредно заседање на коме ће разматрати више законских предлога међу коjима и предлоге закона о пресађивању људских органа, о људским ћелиjама и ткивима, као и измене Закона о психоактивним контролисаним супстанцама.

13 јул 2018 14:26

БEOГРAД - Посланици Скупштине Србиjе у уторак, 17. jула, почеће ванредно заседање на коме ће разматрати више законских предлога међу коjима и предлоге закона о пресађивању људских органа, о људским ћелиjама и ткивима, као и измене Закона о психоактивним контролисаним супстанцама.
На седници, коjу jе заказала председница парламента Mаjа Гоjковић на захтев 154 народна посланика, на дневном реду су и Предлог закона о потврђивању Додатног протокола између Републике Србиjе и Mеђународне агенциjе за атомску енергиjу уз Споразум између Социjалистичке федеративне Републике Jугославиjе и Mеђународне агенциjе за атомску енергиjу о примени гарантиjа у вези са Уговором о неширењу нуклеарног оружjа, коjе jе поднела Влада, саопштено jе из парламента.

фото Танјуг/ З. Жестић, илустрациjа

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране