Весић: Срамота-Веселиновић и Ђилас не поштуjу туђе жртве

Oдборник "Савеза за Србиjу" Жељко Веселиновић критиковао jе данас Владу Србиjе зато што jе одлучила да упути 500.000 евра помоћи Jапану, погођеном поплавама, а члан председништва СНС Горан Весић каже да су Веселиновић и Драган Ђилас тиме показали да не поштуjу туђе жртве...

13 јул 2018 20:41

БEOГРAД - Oдборник "Савеза за Србиjу" Жељко Веселиновић критиковао jе данас Владу Србиjе зато што jе одлучила да упути 500.000 евра помоћи Jапану, погођеном поплавама, а члан председништва СНС Горан Весић каже да су Веселиновић и Драган Ђилас тиме показали да не поштуjу туђе жртве, али ни све оно што jе народ Jапана учинио за српски народ последњих децениjа.
"Ђиласов синдикалиста Жељко Веселиновић оптужио jе данас Владу Србиjе зато што jе одлучила да упути помоћ од 500.000 евра народу Jапана, погођеног поплавама услед коjих jе расељено више милиона људи и страдало више од 200 жртава. Tако су Веселиновић и Ђилас показали да не поштуjу туђе жртве, али ни све оно што jе народ Jапана учинио за српски народ последњих децениjа", саопштио jе Весић.

фото Танјуг/Д.Kуjунџић, архива

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране