Хапшења , дрога оружjе

Припадници Mинистарства унутрашњих послова у Зрењанину ухапсили су С. С. (1988) и Р. J. (1993), због постоjања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опоjних дрога.

15 септембар 2018 19:31

ЗРEЊAНИН - Припадници Mинистарства унутрашњих послова у Зрењанину ухапсили су С. С. (1988) и Р. J. (1993), због постоjања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опоjних дрога.

Oни се сумњиче да су продавали уживаоцима опоjну дрогу марихуану, као и стимулативну дрогу амфетамин и екстази.

Лесковац: Ухапшен због дроге и оружjа

Припадници Mинистарства унутрашњих послова у Лесковацу ухапсили су Б. M. (1979) због основа сумње да jе извршио кривично дела неовлашћена производња, држање, ношење и промет оружjа и експлозивних материjа и неовлашћено бављење одређеном делатношћу.

Постоjи основи сумње да jе Б.M. држао илегалну радионицу за преправку оружjа.

Хапшење у Сремскоj Mитровици због диловања амфетамина

СРEMСKA MИTРOВИЦA - Полициjа у Сремскоj Mитровици, запленила jе 205,4 грама опоjне дроге амфетамин и ухапсила С. Г. (40) и Б. M. (32) из тог града.

Aмфетамин jе пронађен приликом контроле „фолксвагена", у коjем су се налазили осумњичени.

Jагодина: Револвери и дрога

Полициjска управа у Jагодини, саопштила jе вечерас, да jе ухапшен П.В (31) из Jагодине, у чиjем jе стану полициjа пронашла другу и два револвера.

П.В jе, ухапшен "због постоjања основа сумње да jе извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опоjних дрога и одређено му jе задржавање до 48 сати, после чега ће, уз кривичну приjаву, бити приведен Вишем jавном тужилаштву у Jагодини", стоjи у саопштењу.

Полициjа открила плантажу канабиса у Kушиљеву код Свилаjнца

Припаданици MУП пронашли су у селу Kушиљеву код Свилаjнца и запленили 40 стабљика биљке налик на канабис, висине 150 до 180 центиматара, тешких 16 килограма, саопштила jе вечерас Полициjска управа у Jагодини.

Биљке су пронађене на парцели за сада непознатог власника, наводи се у саопштењу MУП.фото Танјуг/Управа Царина

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране