ПС: Знаjу да их народ неће па позиваjу на насиље

Покрет социjалиста данас jе саопштио да ниjе нимало изненађен претњама и позивима на побуне и ратове од стране чланова "Савеза за Србиjу", jер знаjу, истичу, да председника Србиjе и СНС Aлександра Вучића никада неће моћи да победе легалним и легитимним путем.

16 септембар 2018 13:50

БEOГРAД - Покрет социjалиста данас jе саопштио да ниjе нимало изненађен претњама и позивима на побуне и ратове од стране чланова "Савеза за Србиjу", jер знаjу, истичу, да председника Србиjе и СНС Aлександра Вучића никада неће моћи да победе легалним и легитимним путем.

"Знаjу и Ђилас и Jеремић и Oбрадовић да их грађани Србиjе не желе на свом челу и да само jош насиљем могу да покушаjу да отму власт и наставе да пљачкаjу и распродаjу Србиjу, баш као што су за време свог режима спроводили пљачкашке приватизациjе и поклањали наjбољу пољопривредну земљу.

Jованов: СЗС поново позива побуну, хаос и крвопролиће

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Mиленко Jованов оптужио jе опозициони Савез за Србиjу (СЗС) да поново позива на "побуну, хаос и крвопролиће", уз помоћ из иностранства.

"Након непуних месец дана од када су позивали на државни удар и грађански рат, Ђиласов, Oбрадовићев и Jеремићев савез jе поновио да jе побуна, хаос и крвопролиће, уз мешање страног фактора, пут коjим би они желели да дођу на власт", изjавио jе Jованов, преноси у саопштењу СНС.


Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране