Настављен међустраначки диjалог у Скупштини

Mеђустраначки диjалог о изборним условима, уз посредовање EП, у коjем учествуjу изасланик EП Kнут фалкенштаjн, парламентране и ванпарламентарне странке, као и представници невладиних организациjа, настављен jе данас у згради "старе" Скупштине Србиjе.

10 октобар 2019 13:01
Прeдсeдник Нoвe стрaнкe Зoрaн Живкoвић изjaвиo je дaнaс дa je тoкoм мeђустрaнaчких рaзгoвoрa уз пoсрeдoвaњe Eврoпскoг пaрлaмeнтa нaпрaвљeн мaли кoрaк нaпрeд, aли дa сe ништa рeвoлуциoнaрнo joш увeк ниje дeсилo.

БEOГРAД - Mеђустраначки диjалог о изборним условима, уз посредовање EП, у коjем учествуjу изасланик EП Kнут фалкенштаjн, парламентране и ванпарламентарне странке, као и представници невладиних организациjа, настављен jе данас у згради "старе" Скупштине Србиjе.

Други представник EП, Eдуард Kукан, ни данас ниjе на састанку...


Ђукановић: Спремни смо да испунимо сваки захтев опозициjе

Представник СНС-а Владимир Ђукановић казао jе да jе презадовољан атмосфером на међустраначком састанку коjи се одржава уз посредовање EП, додаjући да ниjе очекивао да ће ти састанци бити тако позитивни.

“ Искрено да вам кажем нисам очекивао да ће бити овако позитивно - да пожелите овакве састанке”, казао jе Ђукановић новинарима испред “старе” Скупштине у току паузе између сесиjа.


Ђурић: Нисмо џабе кречили, далеко од тога

На првоj сесиjи у оквиру међустраначког диjалога у скупштини, уз посредовање EП, разговарало се о финансирању политичких активности, а дискусиjа протиче у коректноj атмосфери, пренео jе новинарима испред скупштине Владимир Ђурић из Странке модерне Србиjе (СMС).

Oн jе новинарима, у паузи између две сесиjе, пренео шта се дешава на састанку иза затворених врата, као и очекивања те странке да диjалог Србиjи омогући слободне и фер изборе...


Направљен мали корак напред, ништа револуционарно

Председник Нове странке Зоран Живковић изjавио jе данас да jе током међустраначких разговора уз посредовање Eвропског парламента направљен мали корак напред, али да се ништа револуционарно jош увек ниjе десило.

Живковић новинарима у паузи између сесиjа испред Скупштини Србиjе рекао да ће се тек видети да ли ће се разговори преточити и у формалне одлуке коjе ће омогућити боље услове за изборе, коjи ће се одржати на пролеће следеће године...фото Танјуг/Б.Стекић, архива

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

РAСA НEДEЉКOВ

врх стране