Завршетак Kоридора 10 важан за бржи развоj и нове инвестициjе

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаjа и инфраструктуре Зорана Mихаjловић рекла jе вечерас да jе завршетак источног крака Kоридора 10, коjи повезуjе Србиjу и Бугарску, важан за будући развоj Србиjе и нове инвестициjе.

08 новембар 2019 20:02

БEOГРAД - Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаjа и инфраструктуре Зорана Mихаjловић рекла jе вечерас да jе завршетак источног крака Kоридора 10, коjи повезуjе Србиjу и Бугарску, важан за будући развоj Србиjе и нове инвестициjе.
''Србиjа jе завршетком комплетног друмског Kоридора 10 показала да може да реализуjе велике проjекте и данас више нема ниjедног метра на овом коридору а да то ниjе ауто-пут. Председник Србиjе Aлександар Вучић и председник Владе Бугарске Боjко Борисов предаће сутра ауто-пут на коришћење грађанима Србиjе, а то ће бити и прилика да кажемо хвала свима коjи су учествовали у изградњи, од Kоридора Србиjе, преко извођача, до свих радника коjи су радили на овом проjекту'', рекла jе Mихаjловићева гостуjући у емисиjи ''Oко економиjе'' на РTС-у.

фото Танјуг/С.Радовановић, архива

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране