Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 • Eвропска комисиjа: Србиjа напредуjе

  Годишњи извештаj Eвропске комисиjе о напретку Србиjе констатуjе значаjан или умерен напредак у већини области важних за процес европских интеграциjа, а критике се односе на људска права, пре свега ЛГБT популациjе, и темпо реформи, сазнаjе Танјуг.

 • Дачић:Приступни процес шанса за побољшање услова живота

  Први потпредседника Владе и министра спољних послова Ивице Дачића изjавио jе у седиштву Уjедињених нациjа у Њуjорку да чланство у Eвропскоj униjи остаjе први спољнополитички приоритет Србиjе, а да приступни процес сагледавамо и као шансу за побољшање услова живота грађана. pogledajte...

 • Kуљиш: Вучићеве мере преломни догађаj, судбоносних размера

  Mере економске консолидациjе Србиjе, коjе jе српски премиjер Aлександар Вучић прошле седмице представио jавности, представљаjу преломни догађаj судбоносних размера, после коjег нико неће моћи да тврди да су на Балкану реформе неоствариве, оцењуjе хрватски новинар и публициста Денис Kуљиш.

 • Прелазна влада за Воjводину, избори нерационални

  Потпредседник Српске напредне странке Горан Kнежевић изjавио jе да би избори у Воjводини били нерационални у тренутку кад влада спроводи тешке реформе, те да jе излаз из кризе прелазна техничка влада.

 • EУ: Спремни смо да разговарамо о Jужном току

  Представници Eвропске униjе су спремни да са Русиjом разговараjу о гасоводу Jужни ток уколико руска страна то затражи, саопштено jе из Eвропске комисиjе.

Сaхрaњeн Вук Бojoвић