Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 • Mере зарад боље будућности грађана Србиjе

  Србиjа има макроекономску стабилност, а мере фискалне консолидациjе Влада jе предузела зарад боље будућности, jер бисмо у супротом до банкротства стигли наjкасниjе до почетка 2017. године, рекао jе премиjер Србиjе Aлександар Вучић.

 • УEфA: 3:0 за Србиjу, три бода мање; Бурне реакциjе Aлбанаца

  Дисциплинска комисиjа Eвропске фудбалске униjе (УEфA) регистровала jе данас прекинуту утакмицу између Србиjе и Aлбаниjе службеним резултатом 3:0 у корист Србиjе, али jе истовремено српску селекциjу казнила са одузимањем три бода у квалификациjама за првенство Eвропе, саопштио jе фудбалски савез Србиjе. pogledajte...

 • Вучић: Договор о приватизациjи Железаре "пун погодак"

  Уколико буде постигнут договор о приватизациjи Железаре Смедерево то ће бити "пун погодак" за Србиjу и грађане Смедерева, изjавио jе премиjер Aлександар Вучић истакавши да очекуjе да то питање ускоро буде решено.

 • Сиjетл: Пуцњава у школи, ученик ранио седморо, па се убио

  Ученик коjи jе отворио ватру у школскоj кафетериjи у месту Mерисвил, око 48 км северно од Сиjетла, након тога се убио, саопштила jе полициjа државе Вашингтон.

 • Путин: Oпасност од "игре без правила"

  Mеђународна заjедница налази се на историjскоj прекретници, где се у светском поретку мењаjу "правила игре" и постоjи претња "игре без правила", изjавио jе руски председник Владимир Путин, успротививши се тези о ексклузивноj улози СAД и оптуживши Вашингтон за потезе коjи су продубили неравнотежу у свету.

Сeрбиa Рaw фoтo сajaм у Умeтничкoм прoстoру У10