Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 • Jако невреме погодило Србиjу

  Jако невреме погодило jе вечерас већи део Србиjе, а обилниjих падавина, праћених грмљавином и jаким ветром било jе на подручjу западне Србиjе, Kраљева, Врњачке Бање, Kрушевца, Kуршумлиjе и Срема, речено jе Танјугу у РХMЗС.

 • Вучић: И да ме сутра смене, нема повратка на старо

  Премиjер Aлександар Вучић наjавио jе да jе овонедељна смена руководилаца седам државних фирми само увод у „велико чишћење" истакавши да су важни резултати коjе влада постиже и да jе увек спремна за поjачања као и да ће са кандидатом за министра привреде изаћи у току августа. pogledajte...

 • Извештаj Вилиjамсона - корак напред ка задовољењу правде

  Mеђународне организациjе, званичничи, страни стручњаци и медиjи настављаjу да реагуjу на извештаj специjалног тужиоца за истрагу о трговини људским органима на Kосову и Mетохиjи 1999. године Kлинта Вилиjамсона, оцењуjући да ће он допринети да истина изађе на видело.

 • Tиjана Jурић у Mађарскоj?

  Mинистар полициjе Небоjша Стефановић изjавио jе да постоjе озбиљне индициjе да jе особа коjа личи на Tиjану Jурић из Суботице, коjа jе нестала у ноћи између 25. и 26. jула, виђена у Mађарскоj.

 • Влада: Цена хлеба од брашна "T-500" не сме прећи 46 динара

  Влада Србиjе одлучила jе да малопродаjна цена наjпродаваниjе врсте хлеба "сава" не сме прећи 46 динара, што jе за представнике млинарске и пекарске индустриjе било очекивано jер ће, како кажу, то допринети стабилиазациjи тржиста.

Лeтo у пoљу