18. mart 2024 14:13

Jelena Milašinović iz Beogradske filharmonije među dobitnicima nagrade PRO PR Globe Awards

Izvor: TANJUG

podeli vest

Jelena Milašinović iz Beogradske filharmonije među dobitnicima nagrade PRO PR Globe Awards

Foto: PROMO

BEOGRAD - U sklopu PRO PR konferencije koja se održala u Beogradu od 15. do 17. marta 2024, dodeljena su prestižna PRO PR Globe Awards priznanja za komunikacije, a među dobitnicima iz Srbije je Jelena Milašinović, komunikacijska menadžerka Beogradske filharmonije nagrađena za "njen doprinos i nesebičnu posvećenost razvoju profesije odnose s javnošću", saopštili su iz Beogradske filharmonije.

Pored Jelene, dobitnici ovog međunarodnog priznanja iz Srbije su Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorka i suosnivačica Chapter 4, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorka FromA Consulting Ltd.

Priznanje Vision City uručeno je opštini Golubac, priznanje Vision Manager uručeno je Saši Popoviću, direktoru i suosnivaču VEGA IT, Infigo Awards je uručeno Nenadu Daniloviću, osnivaču i glavnom i odgovornom uredniku portala advertiser-serbia.com te priznanje Transparency in Communication uručeno je Nacionalnoj akademiji za javnu upravu.

Dobitnike nominuju bivši dobitnici ovog priznanja, ali i dobitnici članovi četiri svetska komunikacijska udruženja: Udruženje za odnose s javnošću i komunikaciju (Public Relations and Communications Association - PRCA), Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (International Public Relations Association - IPRA), Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje (The International Consultancy Organisation - ICCO), Ovlašteni Institut za odnose s javnošću (Chartered Institute of Public Relations - CIPR) dobitnicima 2023. godine.

PRO PR GLOBE Awards je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa sa javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou, uz fokus na pojedince, a ne na projekte.

Pored laureata iz regiona, nagrađeni su profesionalci SAD-a, Velike Britanije, Ju?ne Afrike, Irana, Španije, Rumunije , Mađarske, Italije, Ukrajine.

Jelena Milašinović je na poziciji PR menadžera Beogradske filharmonije je od 2013. godine. Kao portparolka institucije, upravlja celokupnim komunikacijama organizacije, osmišljava i sprovodi komunikacione strategije, razvojne projekte društvene odgovornosti i promocije brenda Beogradske filharmonije.

Dobitnica je bronih priznanja i nagrada koje dodeljuju Društvo Srbije za odnose s javnošću, Udruženje za tržišne komunikacije Srbije i Marketing mreža i učesnica brojnih profesionalnih skupova iz oblasti komunikacija u kreativnim industrijama, marketinga i društveno odgovornog poslovanja.