22. maj 2024 16:45

Kolekcijom "Art must go on" Bata Spasojević obeležio 30 godina u modnoj industriji

Izvor: TANJUG

podeli vest

Kolekcijom "Art must go on" Bata Spasojević obeležio 30 godina u modnoj industriji

Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

BEOGRAD - Premijernim predstavljanjem modne kolekcije za proleće/leto 2024 "Art Must Go On", svetski poznati modni kreator Bata Spasojević je sinoć obeležio 30 godina postojanja u modnoj industriji, navedeno je u saopštenju organizatora.

Kako je navedeno, pred više od 600 ljubitelja mode Spasojević poslao poruku da moda nije samo trend i izraz stila, već umetnost koja nosi duboku emociju.

"Prezadovoljan sam reakcijama zvanica i ovim putem im zahvaljujem na prisustvu. Njihova reakcija je najjači podstrek i motiv da nastavim dalje. Veoma sam zahvalan i svom Individual timu, koji osluškuje moje želje, prati ih i realizuje", rekao je Spasojević i istakao posebnu zahvalnost prvoj dami Srbije, Tamari Vučić na pruženoj podršci.

Poznati dizajner predstavio je haljine, sakoe, "escentrična" odela i kroz paletu pastelnih boja predstavio "neprolaznu, posebnu, ali udobnu kolekciju".

Na pisti su se, u ulozi modela, pojavili i Draga Jovanović i Džordži, a događaj na kom su prisustvovale brojne poznate ličnosti otvorio je dečiji hor "Čarolija".