8. april 2024 10:14

Ivana Zečević: Susret urbanog i sela u seriji "Kalkanski krugovi" prija gledaocima

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ivana Zečević: Susret urbanog i sela u seriji "Kalkanski krugovi" prija gledaocima

Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

BEOGRAD - Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Ivana Zečević koja je govorila o svojoj ulozi u trećoj sezoni serije "Kalkanski krugovi".

Zečević je rekla da su od početka "Kalkansku krugovi" bili zanimljivi gledaocima jer se u njima urbana ekipa susreće sa selom, a i glumačka ekipa je svoj posao izvela "maestralno".

Prema njenim rečima, "sjajan posao" su uradili i reditelji Milan Karadžić i Gordan Matić.

Zečević je rekla da joj je u dosadašnjoj karijeri bilo olakšavajuće to što je imala fantastične reditelje i scenarije, odnosno dobre saradnike koji su mogli da je posavetuju i pomognu.

"Na početku je bilo pritiska, bila sam daleko uplašnija nego sada, ali nekako je išlo prirodno i spontano. Nisam potonula u strahu, nego sma se izdigla", navela je glumica.

Zečević je rekla da u trećoj sezoni "Kalkanskih krugova" na počeku je "naizgled sve mirno i pitomo, deluje da je sve okej, ali povratkom u (mesto) Dol, na mesto zločina sve ponovo kreće da se upliće"

Prema njenim rečima, lik Mione stremi ka problemu, ni u jednom trneutku nije bila bez problem, da li od strane porodice ili viših sila".

Zečević se prisetila kako se na početku rada na seriji "strašno uplašila" kad je čula da će joj Žarko Laušević (1960-2023) biti prvi partner, dok ga nije upoznala.

"Te probe i ceo proces je nešto najtoplije što sam doživela u ovom poslu", istakla je glumica.

Zečević je rekla da njena glumačka karijera uz "ogromnu podršku porodice ide kako treba", a u budućnosti bi volela da igra "sve što ima smisla, što je dobro napisano i može da unapredi glumački put".

"Nemam: 'E, ovu ulogu, onu ulogu'. Nešto što je kompleksno, lepo i možda lekovito za publiku, to bi me uvek radovalo", rekla je Zečević.