29. mart 2024 20:05

Fudbaleri TSC-a pobedili Voždovac, remi IMT-a i Železničara

Izvor: TANJUG

podeli vest

Fudbaleri TSC-a pobedili Voždovac, remi IMT-a i Železničara

Foto: shutterstock.com/photohasan, ilustracija

BAČKA TOPOLA - Fudbaleri TSC-a pobedili su danas kod kuće Voždovac rezultatom 2:0, dok su IMT i Železničar remizirali 1:1 u mečevima 27. kola Superlige Srbije.

TSC je otpor Voždovca slomio u finišu prvog poluvremena, za samo tri minuta klub iz Bačke Topole je postigao dva gola. U 41. minutu strelac je bio Miloš Vulić na asistenciju imenjaka Pantovića, a u 44. je gol dao Aleksandar Ćirković posle dodavanja Saše Jovanovića.

Domaćin je okončao meč sa desetoricom, pošto je u 84. minutu isključen Milan radin zbog drugog žutog kartona.

Železničar je protiv IMT-a poveo u 82. minutu, Lazar Romanić je bio asistent, a Aleksandar Đorđević strelac. Bod je domaćinu doneo Aleksandar Lutovac golom u 88. minutu, posle dodavanja Zarije Lambulića.

Nekadašnjem fudbaleru Partizana to je treći gol u poslednja četiri kola.

TSC je treći sa 56 bodova, samo pet manje od drugoplasiranog Partizana, koji ima meč manje i u subotu dočekuje Spartak. Klub iz Bačke Topole u narednom kolu gostuje Novom Pazaru.

Voždovac je sad 11. sa 30 bodova i sve je dalje od plasmana u plej-of, a u sredu dočekuje Partizan. IMT je sad 13. sa 28 bodova, a 23 boda ima Železničar na 15. mestu. U sredu IMT gostuje Crvenoj zvezdi, dok će Železničar u utorak dočekati Radnik.