4. april 2024 09:32

Filipović i Stojković: Pokazali smo karakter, najvažnije je da smo pobedili

Izvor: TANJUG

podeli vest

Filipović i Stojković: Pokazali smo karakter, najvažnije je da smo pobedili

Foto: shutterstock.com/photohasan, ilustracija

BEOGRAD - Uvek imamo snage, zato što verujemo u sebe. Verujemo u ovaj tim i znamo da uvek možemo da okrenemo utakmicu, rekao je fudbaler Partizana Aleksandar Filipović posle pobede protiv Voždovca (3:2).

Filipović se vratio u startnih 11, a postigao je drugi gol.

"Nisam nekoliko utakmica igrao, tako da je ovo bila šansa za mene. Znali smo da će biti težak meč, s obzirom da smo igrali na terenu sa veštačkom podlogom, gde nemamo prilike ni da treniramo. U prvom poluvremenu jesmo postigli gol, ali se nismo najbolje snašli. Ipak, najbitnije je da smo svi dali sve od sebe i da smo pobedili", istakao je desni bek crno-belih za klupski sajt.

Voždovac je uspevao dva puta da se vrati u meč, ali je pobedu crno-belima doneo, ovaj put rezervista Aranđel Stojković, koji je u finišu zamenio upravo Filipovića.

"Jako je teško vratiti se u život posle primljenog pogotka. Obično snagu dobije ekipa koja izjednači, ali mi smo, ipak, pronalazili dodatni motiv, dodatnu snagu i uspevali da tri puta povedemo. Najvažnije je što smo upisali pobedu, bilo ko da je postigao taj pogodak - značilo bi. Jako važna pobeda, ali sada je fokus na utakmici protiv Novog Pazara", poručio je Stojković.