25. april 2024 09:43

Jirgen Klop: Izvinjavam se navijačima Liverpula, ovo nije bilo dovoljno dobro

Izvor: TANJUG

podeli vest

Jirgen Klop: Izvinjavam se navijačima Liverpula, ovo nije bilo dovoljno dobro

Foto: AP Photo/Jon Super

LIVERPUL - Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da njegov tim male šanse da osvoji titulu u Premijer ligi i izvinio se navijačima za poraz od fudbalera Evertona, prenose britanski mediji.

Fudbaleri Liverpula poraženi su sinoć u gostima od ekipe Evertona rezultatom 2:0 u zaostaloj utakmici 29. kola Premijer lige.

"Ovo nije bilo dovoljno dobro.... Stvarno saosećam sa navijačima, ne znam šta da im kažem posle ovog poraza. Jedino što mogu je da se izvinim", rekao je Klop.

Fudbaleri Liverpula su na poslednja četiri meča u Premijer ligi od mogućih 12 osvojili samo četiri boda.

"Jasno je da bi Arsenal i Mančester siti trebalo da uđu u veoma lošu seriju da bismo dobili šansu da osvojimo titulu", dodao je Klop.

Arsenal je prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova iz 34 meča, dok je Liverpul drugi sa 74. Mančester siti je na trećoj poziciji sa 73 boda, ali "građani" imaju dve utakmice manje.

"Ovako se ne ponaša tim koji pretenduje da osvoji titulu. Nismo dobili nijedan duel, nije u našoj igri bilo želje. Trebalo bi da se svi zapitamo da li smo dali sve u ovoj utakmici", rekao je kapiten Liverpula Virdžil van Dajk.

Fudbaleri Liverpula će u narednom kolu Premijer lige gostovati Vest Hemu.