27. mart 2024 16:18

Jorgos Barcokas: Očekuje nas teška utakmica, igrači moraju da kontrolišu emocije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Jorgos Barcokas: Očekuje nas teška utakmica, igrači moraju da kontrolišu emocije

Foto: Shutterstock.com/Fabrizio Andrea Bertani, arhiva

ATINA - Trener košarkaša Olimpijakosa Jorgos Barcokas izjavio je danas da njegov tim očekuje težak meč sa Partizanom i istakao da se nada da atmosfera u "Štark areni" neće uticati na igrače grčkog kluba.

Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova ekipu Olimpijakosa u 32. kolu Evrolige.

"Veoma teška utakmica, a domaći teren je posebno vruć. Potrebna je velika koncentracija da bi se igrači pridržavali plana igre. Moraju da kontrolišu svoje emocije i da se ne zanose intenzitetom igre protivnika", rekao je Barcokas, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da je sutrašnji meč važan za oba tima. Barcokas je naveo da Partizan pruža bolju igru na svom terenu nego u gostima.

"Bio sam bolestan prošle godine i nisam otišao u Beograd, video sam to na TV-u. Svi su mi govorili, i igrači i moji saradnici, da je posebna atmosfera i da ne čuješ osobu pored sebe. Nadamo se, međutim, da to neće uticati na nas i da će naši igrači imati dobar dan", istakao je Barcokas.

Košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenan izjavio je da njegov tim očekuje težak duel u Beogradu.

"Očekujemo tešku utakmicu. Svakako da atmosfera i ekipa Partizana mogu da nam otežaju. Međutim, imali smo nekoliko dobrih treninga, koncentrisani smo i spremni za meč", poručio je Kenan.

Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 17 poraza, dok je Olimpijakos peti sa skorom 19/12.